Strain live at Chorazin

Nu i lördags äntrade Strain scenens ljus för första gången.
Veckor av kaos och stress fick sitt slut och folk fick det dom ville ha.
Pga bristen på närvarande ljudtekniker blev kanske inte ljudet det bästa eller det vi hade hoppats på, och om sanningen ska fram blev det inte ens som det lät på soundchecken. Men tur i oturen skulle man väl kunna säga, då alla rundgångar som konstant uppstod, nästan enbart hördes bakåt, och uppfattades av Kadmon och mig.
Det var långt ifrån dom gladaste gossarna som lämnade scenen, men efter att ha pratat med folk som stått på olika ställen i lokalen så visade det sig att dessa rundgångar nästan bara uppfattades av folk väldigt nära högtalarna. Och efter att ha sett diverse filmsnuttar från spelningen visade det sig att det kanske inte gick så dåligt som vi hade trott, även om ljudet i sig, även utan rundgångar, kanske inte var det bästa och mest rättvisa. Hela spelningen filmdes och vi borde kanske inte uttala oss vare sig posetivt eller negativt förens vi har sett den filmen.

Nästa stopp för Strain KAN bli Falun.
Dock är ingenting säkert angående det, och vi har en hel del jobb framför oss för att bli klara med första skivan och mogna för scenen igen. Vi vill tacka alla som kom och tittade på oss, och vi hoppas att dom som var där gillade vad dom såg och hörde.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0