Filmtips 26 Jan

I´ll bury you tomorrow  (2002)

Dolores verkar vid första ögonkastet vara en fullt normal person utan större problem, men om folk bara kände till de mörka hemligheter som hon dålt i sitt förflutna skulle ingen våga sig nära henne, varken död eller levande.

Hon knackar en dag på dörren till Beech´s funeral home och söker anställning, något ägarna snabbt ger henne pågrund av hennes kunskaper i området. Det ägarna inte vet är att hennes brinnande passion för sitt yrke har en djupare och mörkare underton, och att uttrycket "Rest in peace" är något som inte längre kommer att gälla Beech´s Funeral Home...

För att vara en lågbudget film måste jag faktiskt säga att den är riktigt  bra, och jag brukar dessutom ibland ha lite svårt för "hemma produktioner", men I´ll bury you tommorow är klockren på alla sätt och vis och förtjänar en plats här på min blogg.

Betyg: 7



The Jackhammer massacre (2004)

Jajamensan, filmen är PRECIS så bra och brutal som titeln antyder, även om det tar sin lilla tid innan borren kommer fram. Anyway, Jack var en gång i tiden en mycket framgångsrik man, men när han dras ner i drogträsket rasar hans liv och hans vardag slås i spillror. En dag får Jack sparken från sitt jobb som vaktmästare på en verskad, detta leder till att totalt kaos i huvudet på Jack och han går bärsärk med en slagborr. Alla tycks vara emot honom, alla vill honom ont, och hans enda riktiga vän är död, men han hjälper så gärna Jack med vad som måste göras med goda råd ifrån andra sidan.

Denna film är väl kanske inte heller nått multi milion projekt, men ack så bra endå. klart värt att nämna är också att Rob och Rachell Rotten är med på ett hörn i filmen!

Betyg: 7



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0